FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

HOURS

MON-FRI 9.00-18.00 uur

Zat - 9.30 uur - zestien

ZON - GESLOTEN

Bezoek onze LIVE-chat, die dagelijks beschikbaar is en een lid van ons team helpt u graag

GELIEVE TE MERKEN OP DAT DE LEVERTIJDEN GIDS ZIJN DAT ONZE PUNTEN ZULLEN WORDEN BEHANDELD. WIJ GARANDEREN NIET DE TIJDVRIJSTELLINGEN VAN DE LEVERTIJD.

Alle pakketten moeten worden ondertekend door iedereen die ouder is dan 18 jaar. Als de bestuurder denkt dat de ontvanger minderjarig is, moeten ze een identiteitsbewijs met foto aanvragen.

ZIJN DE FLESSEN VOLLEDIG?

Ja, natuurlijk zijn alle flessen niet verzegeld en zitten ze vol met de gekozen alcohol.

DE INHOUD WERKEN?

Alle flessen zijn gesloten en ongeopend, zodat de rekening zich aan de buitenzijde van de fles bevindt. U kunt onze glitterstof toevoegen aan uw bestelling. Dit kan aan elke drank worden toegevoegd om hem te doen glanzen en sprankelen.

Hoe lang duurt mijn bestelling?

Al onze bestellingen zijn handgemaakt, dus afhankelijk van het door u gekozen levertijdframe. We proberen alle bestellingen sneller af te leveren dan verwacht. Dit kan variëren afhankelijk van de bezettijd. Bezorgdagen zijn indicatief en als er vertragingen zijn, is Bottle Bling niet verantwoordelijk. Het postsysteem kan soms onverwachte vertragingen hebben, wat kan leiden tot leveringsdata en levertijden.

De prijzen voor leveringen zijn te vinden op onze leveringspagina.

HOE WORDT MIJN BLING GEPLAATST?

Onze hele BLING is zwaar verpakt in noppenfolie, met extra eco-flow luchtverpakking in een grote doos. Ons team is er trots op dat alles is verpakt voor bescherming. We gebruiken momenteel DHL voor bezorging.

Hoe maak ik mijn bril schoon?

Spoel met warm water met de hand en laat uitlekken. Wrijf alsjeblieft niet met kracht, want hierdoor wordt de glitter verwijderd.

Zodra een bril wordt gebruikt, kunnen deze niet worden geruild of worden terugbetaald.

Alle bling-flessen mogen alleen in de koelkast worden bewaard. Dompel ze niet onder in ijs of water.

Hebben we een vergunning om alcohol te verkopen?

Ja, natuurlijk hebben we de licentie om alcohol te verkopen. Je moet minstens 18 jaar oud zijn om alcohol te kopen in Europa. Voor personen jonger dan 18 jaar behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren.

LET OP

ONZE PROSECCOFLESSEN VEELZIJDIG DOOR DE BESCHIKBAARHEID JAARONTWERP.

Gepersonaliseerde Prosecco. Glitter Prosecco. Glitter glas persoonlijk geschenk. Champagne glitter-bril glanzen. Gepersonaliseerde champagne